Glade kunder

Vi lever af vores glade kunder.

Gratis fragt

levering på 1-4 dage.

Returret

14 dages fuld returret.

Sikker e-handel

100% sikker e-handel.

Hurtig fragt: 1-4 dage, gratis

5 nyttige haveråd i September

Der er stadig masser af ting, som kan gøres i haven i løbet af September, bla. høste, så og beskære. Her kommer 5 gode råd fra TOTALimport til hvad du kan gøre i haven i September.

 1. Høst dine æbler
  September & Oktober er det rette tidspunkt at høste æblerne fra dine æbletræer i haven. Du ved, at dine æbler er klar til at blive plukket, når de slipper let fra træet. Benyt dine nyplukkede æbler som spiseæbler, eller omdan dem nemt til frugtmos, juice eller frugtsaft vha. vores frugtmøllekværner & frugtpresser.
 2. Sæt græsklippehøjden op på din plæneklipper
  Eftersom vi bevæger os længere og længere ind i efteråret, så vil der komme mindre sollys & mindre varme, hvilket gør, at din græsplæne ikke længere vil vokse i samme tempo som henover sommeren. Vi anbefaler derfor i September at sætte klippehøjden på græsplænen op til 3 cm – inden at græsset bliver slået de sidste gange i oktober.

 3. Fjern så meget ukrudt som muligt
  “Hvornår skal jeg ikke fjerne ukrudt?” tænker du sikkert – men jo mere ukrudt, som du får fjernet nu, jo mindre er der i haven til næste forår, som du skal igang med at fjerne. Samtidigt, så jo mere ukrudt du fjerner, jo mindre er chancen for, at ukrudtet formerer sig til næste sæson, inden at du når at få det fjernet.
 4. Plant dine forårsløg nu
  Nu er tidspunktet at plante de forårsløg, som du gerne vil have til at spire til næste forår. Hvis du vælger forskellige forårsløg, så kan du få haven til at blomstre igennem hele foråret med forskellige blomster – helt fra februar til juni. 

 5. Så persille i haven
  Normalt anbefales det at så persille i foråret, men hvis du sår det i sensommeren i stedet for, og dine små persilleplanter spirer flot og klarer sig vinteren over, så får du masser af persille i forsommeren.

   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *