Glade kunder

Vi lever af vores glade kunder.

Gratis fragt

levering pĂĄ 1-4 dage.

Returret

14 dages fuld returret.

Sikker e-handel

100% sikker e-handel.

Hurtig fragt: 1-4 dage, gratis

En havepejs skaber hygge pĂĄ en sommeraften

En havepejs skaber hygge pĂĄ en sommeraften

Nogle vælger at kalde dem for en udepejs – andre kalder dem for en havepejs. Fælles for begge betegnelser for disse stemningsskabende pejse pĂĄ terrassen er garant for at skabe den gode familiehygge.

Der er ikke ikke mange ting, der er ligeså hyggeligt, som at sidde på en sen sommeraften på terrassen og betragte ilden fra en havepejs. Flammerne der danser i pejsen giver en god varme til forsamlingen og den sagte knitren fra brændeknuderne giver den rette baggrundslyd. Udepejsen skaber en god stemning og hygge, når du sidder sammen med venner og familie på terrassen og betrager solen gå ned i horisonten med fyldte maver efter et veloverstået måltid.

NĂĄr du har siddet ude pĂĄ terrasen hele aftenen og nydt god mad, mĂĄske et godt glas vin, sĂĄ er der ingen grund til, at aftenen skal stoppe her. Selvom temperaturen begynder at dale, sĂĄ kan du sagtens beholde varmen udendørs – for med en havepejs flytter du bĂĄde hyggen men ogsĂĄ varmen fra den indendørs brændeovn med ud pĂĄ terrassen.

Med en udendørs pejs kan du bĂĄde bevare varmen ude pĂĄ terrassen, nĂĄr duggen falder og mørket trænger sig pĂĄ – men du skaber samtidigt en helt i gennem hyggelig stemning for din familie og venner og forlænger havesæsonen pĂĄ terrassen.

Lav din egen udendørs hygge i flammernes skær fra havepejsen

NĂĄr solen gĂĄr ned, duggen falder og familien sætter sig sammen under tæpperne pĂĄ terrassen, sĂĄ er det tid til at tænde op i havepejsen. I stedet for at mĂĄtte rykke forsamlingen indenfor, nu hvor det ellers endelig er blevet sommer i Danmark, sĂĄ kan I fortsætte aftenen pĂĄ terrassen med at betragte de knitrende flammer fra brændeknuderne. Du kan ogsĂĄ med fordel benytte din havepejs til hyggelige aften-aktiviteter, som fx. at riste skumfiduser henover flammerne – vi garanterer, at det vil falde i god jord hos familiens yngste medlemmer :-).

Alt afhængigt efter hvilken slags terrasse du har, så er der stor forskel på hvilken pejs, som er den helt rette for dig. Du kan nemlig finde mange forskellige slags, både havepejse i stål, havepejse i støbejern og mindre havepejse og bålsteder, som er nemme at flytte rundt på, hvis du ønsker dette. Derudover findes de et utal af designs, farver og former, så der er rig mulighed for at finde en model, som netop du ikke kan undvære på terrassen.

Udendørs hygge i flammernes skær fra en havepejs

Det har i mange tusinde ĂĄr været en fast del af os menneskers hverdag at benytte ilden – bĂĄde som varmekilde men ogsĂĄ til tilberedning af mad. Først blev det med brændeovne, pejse og endda biopejse indendørs i hjemmet – men nu er det ogsĂĄ meget nemt at flytte udendørs.

Det kan bare være så pokkers besværligt at tænde et hyggeligt lille bål i haven, hvis ikke du har de rigtige redskaber til det. Trenden med en udendørs pejs på terrassen eller i haven har de senere år vundet mere og mere ind, og er blevet mere populært end nogensinde.

Hos TOTALimport fører vi et udvalg af forskellige havepejse, som kan være med til at forlænge netop din have og -sommersæson. Vil du skabe hyggelig stemning og varme på de kølige aftener udendørs, så kan du med fordel se vores sortiment af havepejse her nedenunder.

Udvalg af havepejse fra sortimentet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *