Glade kunder

Vi lever af vores glade kunder.

Hurtig levering

Hurtig levering på 1-3 dage, 49kr.

Returret

14 dages fuld & gratis returret.

Sikker e-handel

100% sikker e-handel.

Hurtig fragt: 1-3 dage, 49kr. Gratis retur.

Mini drivhus til din have

Mini drivhus med 3 hylder fra Green>it

Mini drivhus til din have

Med et mini drivhus kan du hurtigt komme igang med at dyrke egne grøntsager som fx. tomater og agurker, selvom du har en have, som ikke har størrelsen til en køkkenhave eller et større drivhus. Samtidigt er et mini drivhus til haven perfekt, hvis du ikke har tiden eller lysten til at skulle vedligeholde et stort drivhusareal. Du kan således benytte minidrivhuse på din altan, små gårdhaver eller på din terrasse.

Et minidrivhus fungerer som et “almindeligt” drivhus, og skal give dine spæde planter et stabilt vækst klima – det er blot mindre i størrelsen. Et minidrivhus er således godt til at begynde såningen af nye frø og planter, inden de sættes ud. Det praktiske ved et lille drivhus er samtidigt også, at det nemt kan pakkes sammen og flyttes rundt efter behov. Det gør det muligt at dyrke egne grøntsager, selvom pladsen er trang.

Det er således vigtigt at dine frø får de rette vækstvilkår, hvilket indebærer masser af vand, lys og varme – hvilket kan være svært at opnå i Danmark inden foråret for alvor sætter ind. Derfor kan du tyvstarte din plantesæson ved hjælp af et minidrivhus.

Et minidrivhus er den perfekte løsning til dig, så ikke har en opvarmet udestue eller opvarmet drivhus – og så er de samtidigt langt billigere.

Her nedenunder præsenterer vi alle de forskellige typer af minidrivhuse og hobby drivhuse, som vi har tilgængelige og som kan blive dine. Der er forskellige størrelser, former og typer – alt afhængigt af, hvad du søger til din egen have.

Fordele ved et lille drivhus:

 • Mini drivhus til brug på altaner eller i mindre haver, hvor pladsen er trang, men lysten til hjemmedyrkede grøntsager stor ✅
 • Pladsbesparende ✅
 • Nemt at pakke sammen og opbevare ✅
 • Mulighed for at rulle op & ned – beskytter planterne ✅
 • Ideel til altaner eller mindre haver ✅ 

 

Her finder du et mini drivhus

Mini drivhus – Tomat

Mini drivhus til altaner eller mindre haver fra Green>it
Mini drivhus – Tomat fra Green>it nu kun 249 DKK.

Dette minidrivhus er inklusive to lynlåse og kan således nemt foldes sammen og pakkes ned til opbevaring vinteren over.

Det fylder således ikke ret meget, når du ikke skal bruge det. Derudover er det super nemt at flytte til et nyt sted i haven eller på terrassen, idet det ikke vejer meget.

De to lynlåse gør også, at du kan åbne forsiden af drivhuset og lade solens stråler ramme direkte ind på planterne.

Du kan også vælge at rulle ned, hvis vejrudsigten melder om blæst – og dermed beskytte dine planter fra vind og vejr.

Drivhuset er fremstillet i PVC med en tykkelse på 0,07 mm, som gør det særdeles holdbart og samtidigt giver dine planter beskyttelse overfor vind & vejr.

Du kan med fordel læse vores blogindlæg: Sådan dyrker du dine egne tomater, hvis du har brug for råd til, hvordan du kommer igang med at dyrke dine egne tomatplanter.

Detaljer om dette minidrivhus:

 • Mål: 100 x 50 x 150 cm. ✅
 • Materiale: PVC og stål ✅
 • PVC tykkelse: 0,07 mm ✅
 • Rør: Ø13 – Rørtykkelse: 0,3 mm. ✅
 • Inkl. 2 lynlåse. ✅

Find det her

 

 

Mini drivhus – 3 hylder 

Dette lille drivhus hører under kategorien små drivhuse samt hobbydrivhuse, og er således ideelt til din eller mindre have.

Drivhus mini med 3 hylder fra Green>it
Mini drivhus med 3 hylder fra Green>it for kun 299DKK

Drivhuset har tre hylder, som kan placeres, som du ønsker – eller tages helt ud hvis du har brug for det, når dine planter vokser sig store og flotte. Med dette lille drivhus så kan du nemt så alt fra urter, blomster til tomat eller agurkeplanter.

Derudover er dette drivhus også udstyret med lynlåse i fronten, som tillader dig at åbne op for solens stråler eller lukke af for blæst og regn.

Detaljer om dette minidrivhus:

 • Mål: 69 x 49 x højde 124 cm. ✅
 • Materiale: PVC ✅
 • Rørtykkelse: Ø16 x 0,38 mm. ✅
 • PVC tykkelse: 0,09 mm. ✅
 • Inkl. to lynlåse. ✅

 

Find det her

 

 

Mini drivhus fritstående fra Green>it
Mini drivhus fritstående fra Green>it for kun 199 DKK.

Mini drivhus – Fritstående 

Dette mini drivhus er et fritstående, som er mindre end de tidligere viste drivhuse.

Dette drivhus måler ikke mere end 70 cm. i højden og er således perfekt til at så krydderurter, mindre potteplanter og små blomster i.

Drivhuset er nemt og hurtigt at sætte op i jorden med de medfølgende 8 jernringe samt pløkker til at fæstne det fast i jorden

Detaljer om dette minidrivhus:

 • Størrelse: 70x70x35/50cm ✅
 • 0,07mm PVC ✅
 • Inkluderer 8 jernringe samt pløkker til at fæstne til jorden ✅
 • Plastrør: 16×0, 24 mm. ✅

Drivhus til palleramme

Drivhus til palleramme til altan eller have fra Green>it
Drivhus til palleramme fra Green>it for kun 299DKK

Her er et højt drivhus til palleramme, som giver gode vækstbetingelser. Dette mini drivhus passer perfekt til montering på en palleramme, således det står sikker og fast og fast, der hvor du ønsker at placere det.

Et drivhus til palleramme er et af de mindre, men samtidigt høje drivhuse, og er således perfekt til brug på altaner eller i mindre haver, hvor pladsen er trang, men lysten til hjemmedyrkede grøntsager stor.

Dette drivhus til palleramme har en god størrelse til at dyrke enten tomater, agurker eller peber i (eller for den sags skyld hvad end, du har lyst til at plante), så ønsker du at prøve kræfter med hjemmedyrkede grøntsager, så er dette drivhus perfekt for dig.

Selve drivhuset måler 115 x 76 x 110/130 cm. – passer til en palleramme 80*120 og er ideelt til dig, der vil gro dine egne tomatplanter eller agurkeplanter, som med fordel kan bruges til sommerens velsmagende salater.

Detaljer om dette drivhus til palleramme:

 • Størrelse: 115x76x110/130cm ✅
 • 0,07 mm. PVC ✅
 • Passer til en palleramme 80*120 ✅
 • Plastrør: 16×0,24mm. ✅

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *