Handyman med logo copyVi er her, så vi kan hjælpe dig! Kontakt os når som helst og vi vil gladeligt besvare dine spørgsmål.

Du kan altid kontakte os via. mail, facebook, livechat eller telefon – vi svarer bestræber os altid på at svare tilbage indenfor 24 timer!
Har du et spørgsmål og har brug for svar her-og-nu, så benyt vores livechat funktion – du finder den nede i højre hjørne.

Vi henviser til at al kontakt sker via chat eller mail, men skriv til os, såfremt du ønsker at blive ringet op, og vi vil vende hurtigt tilbage.

Vi er passionerede omkring vores produkter såvel som vores kunder, hvilket viser sig i det høje serviceniveau, som vi yder. Vi er altid behjælpelige med at finde dén løsning, som passer dig. 

TOTALimport IVS – CVR: 35668748

Herluf Trolles Gade 8

9000 Aalborg

Info@totalimport.dk

Har du husket at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 100kr. at shoppe for ved køb over 599,-? Vi sender samtidigt relevante artikler & gode tilbud til dig, så skynd dig at tilmelde dig her!

Var dette ikke det, som du søgte? Bare rolig, du er ikke gået forgæves. Du kan herfra navigere videre til vores blog, hvor du kan læse spændende sæsonprægede artikler, tilmelde dig vores nyhedsbrev hvor du vil modtaget spændende artikler og gode tilbud, eller tage et smut forbi vores Udsalgs-kategori, hvor du kan gøre en god handel.

Giv os et like på Facebook og få alt nyt fra TOTALimport.dk