Kundeservice

Hos TOTALimport.dk er kunderne vores vigtigste aktiv – derfor behandles de også herefter. Derfor har vi oprettet dette kundeservice punkt, så du nemt og hurtigt kan navigere i mellem de mest efterspurgte kundeservice punkter. Skulle der mangle nogle punkter, eller har du nogen spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

 

TOTALimport.dk IVS
CVR. DK-35668748
Riishøjsvej 10, 9000 Aalborg
E-mail: info@totalimport.dk
Tlf: Send os en mail, hvorefter vi vil ringe dig op.

 

Vælg TOTALimport.dk fordi:

 • Nemt at handle.
 • 2 års reklamationsret på alle produkter.
 • 14 dages returret på alle produkter.
 • Nem og sikker betaling med kreditkort på hjemmsiden.
 • Fragt til hele Danmark.
 • 24 timers svar-garanti på e-mails og facebook-beskeder.

 

Sådan handler du hos TOTALimport

Hos TOTALimport gør vi alt for, at det skal være så nemt og overskueligt som overhovedet muligt at handle hos os. Derfor har vi nedenfor opsat en lille guide på 10 trin, som hurtigt og nemt kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du handler online hos TOTALimport.

 1. Vælg den/de varer som du ønsker at købe og tryk “Tilføj til kurv”.
 2. Herefter kan du tilvælge flere varer, eller trykke “Gå til kassen”
 3. Vælg i mellem 3 muligheder:”Log ind som eksisterende kunde”: Hvis du har handlet hos os før, og allerede har oprettet en profil, så trykker du blot her.”Opret en ny profil”: Du kan oprette en ny profil på blot 2 min. Næste gang du handler hos os, vil dine oplysninger blive husket, så du ikke skal indtaste oplysningerne igen. Du vil samtidigt kunne lave en ønskeliste med ting, som du gerne vil have i fremtiden, eller gode tilbud som du gerne vil huskes på.”Gå til kassen som gæst”: Du kan også vælge ikke at oprette en bruger og gå til kassen som gæst. Derved skal du indtaste dine oplysninger, og de bliver ikke husket, næste gang du handler.Vi anbefaler for kundeoplevelsens skyld og hurtigere ekspedition, at vores kunder opretter en profil.
 4. Indtast faktureringsoplysninger. Såfremt faktureringsadressen er den samme som leveringsadressen, kan du afkrydse “Send til faktureringsadresse” og hoppe over punkt 5.
 5. Indtast leveringsadresse
 6. Vælg betalingsmetode og indtast oplysninger.
 7. Tryk “gennemfør betaling”.
 8. Modtag din ordreinformation.
 9. Modtag din ordre.
 10. Kontroller din ordre for at sikre, at alt er som forventet

Du kan følge din pakke igennem hele forløbet ved at klikke her: Følg min bestilling

 

Reklamationsret

Som forbruger giver købeloven dig altid 2 års reklamationsret. Dermed giver loven dig, som forbruger, flere forskellige løsningsmuligheder hvis den vare, som du har købt, imod forventning, har en mangel.

Vær dog særligt opmærksom på, at din reklamationsret på visse varer kan ophøre inden 2 år. Dette kan ske, hvis varen har en forventet levetid på under 2 år – eller hvis varen opslides ved naturligt brug inden de 2 års udløb.

Skulle en vare vise sig at være mangelfuld, så tilbyder købeloven flere forskellige løsninger:

Dine valgmuligheder er:

 • Du kan få manglen afhjulpet – fx få varen repareret.
 • Du kan få varen byttet til en ny vare.
 • Du kan få et afslag i prisen.
 • Du kan få pengene tilbage – altså hæve købet.

Hvis du vælger at få pengene tilbage eller et afslag i prisen, kan sælgeren dog afvise dit krav, hvis han i stedet tilbyder dig at vælge mellem, at få manglen afhjulpet, fx ved en reparation eller at få varen ombyttet.

 

Kontakt

Adresse: Riishøjsvej 10

Postnummer: 9000, Aalborg

Email: info@totalimport.dk

CVR: 35668748

 

Returret

Ved køb hos TOTALimport.dk har du naturligvis altid returret. Varen skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Det følger af forbrugeraftalelovens § 20, stk. 1, 1. pkt., at det er en betingelse for udøvelsen af fortrydelsesretten, at det leverede i væsentlig samme stand og mængde samt original emballage, hvori det leverede var, da forbrugeren fik det i hænde, overgives til den erhvervsdrivende.

Ved returret betaler køber selv for returfragt.

Kontakt os for oplysning af returadresse.

 

Betaling

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

Vi tilbyder i øjeblikket 3 forskellige betalingsmetoder: Kreditkort, Paypal eller Mobilepay.

Kreditkort:

Vi modtager disse kreditkort: VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa og Visa Electron.

Paypal:

Paypal tilbyder en sikker betalingsløsning, der sørger for en sikker og tryg betaling. Betaling ved hjælp af Paypal garanterer, at du kan betale online uden at modtageren får dit kreditkortnummer og bankkontonummer at se.

 

Hvornår bliver pengene trukket fra mit kreditkort?

Vi opkræver først pengene fra dit kreditkort, når varerne er afsendt fra lageret.

Hvordan kan I garantere, at jeg kan handle sikkert på hjemmesiden?

Vi tilbyder betaling igennem vores betalingsmodul, ePay samt dedikeret SSL-Certifikat.

ePay er et betalingsmodul udviklet af 4 danske iværksættere, som garanterer dig sikkerhed ved din betaling.

ePay er certificeret efter PCI-standarden, som kræver at over 200 sikkerhedspunkter overholdes. PCI-standarden definerer en lang række krav til, hvordan virksomheder, der udbyder betalingsløsninger håndterer, opbevarer og transmitterer kundernes kortdata.

Derudover er TOTALimport.dk udstyret med SSL-Certifikat. Et SSL-Certifikat sikrer, kort fortalt, at kun afsender(kunde) og modtager(TOTALimport.dk) kan læse informationer, som sendes imellem dem. Dvs. at dine personfølsomme data såsom dankort oplysninger altid er sikkert forvaret og sikret imod udefrakommende, som kunne have interesse i disse.

Hos TOTALimport.dk er det sikkert at handle!

 

Levering og fragt

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du kan få dine varer i hænde så hurtigt som muligt. Så snart du har afgivet din ordre, sørger vi for, at varen bliver plukket, pakket og afsendt. Bestiller du inden kl.12 garanterer vi endda, at varen bliver afsendt samme dag!

Da vi benytter os af flere forskellige leverandører, kan dine varer ankomme ad flere omgange / i flere kasser. Dette koster dog ikke dig ekstra!

Vi benytter forskellige fragtfirmaer, afhængigt af, hvilken vare, du har bestilt. Vi benytter bl.a. Post Nord, GLS & DAO365, men vælger altid det mest optimale fragtfirma til den enkelte ordre.

Fragtpriserne varierer alt efter hvilken vare, du har bestilt. Du kan altid beregne fragtpriserne, når du går til kassen, inden du gennemfører din bestilling.

Support

Har du spørgsmål til en specifik ordre, er der noget, som du er i tvivl om, eller har du bare lyst til at sige hej? Tøv ikke med at kontakte os på info@totalimport.dk – vi er her altid for vores kunder.

Vi bestræber os altid på at vende tilbage indenfor 24 timer.