Om TOTALimport.dk

Dansk webshop anno 2013

Vi er rigtig glade for at kunne byde dig velkommen. Vi håber, at både hjemmesiden, produktsortimentet, priserne og vores kundeservice lever op til dine forventninger!

TOTALimport.dk er startet på baggrund af en idé om at samle alt dét, som man kunne få brug for til haven, boligen og værkstedet.
I stedet for at afsøge hele internettet eller adskillige butikker for at få fat i det, som du mangler, er vores vision at samle dem alle – til konkurrencedygtige priser. Alt fra værktøj & grillhave&fritid, til boligindretning og køkkenet.
Med kun de bedste leverandører er TOTALimports mission at tilbyde kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser.

TOTALimport består af fire mand, som varetager hhv. salg, indkøb, lager og web. Morten Eiler er direktør, salgsansvarlig og vores ansigt udadtil, og det vil således være ham, du taler med, hvis du har spørgsmål, ris eller ros.

Har du nogen spørgsmål eller har du bare lyst til at sige hej, er du velkommen til at kontakte os på info@totalimport.dk.

Husk at du kan finde os på facebook lige her: https://www.facebook.com/totalimport og tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil komme med tips, tricks og gode tilbud baseret på årstiden. Vi sender ikke for tit og ikke for sjældent – og du kan til enhver tid afmelde igen. Du kan tilmelde dig lige her: http://www.totalimport.dk/nyhedsbrev/

Morten Eiler
Indehaver, TOTALimport.dk
morten@totalimport.dk
CVR: 35668748

Miljøvenligpakning